Detoxifiere-Te în Mod Natural

DetoxifiereObezitatea este una dintre cele mai grave probleme de sănătate publică cu care se confruntă Statele Unite ale americii. Există un număr fără precedent de adulți și minori din țară care sunt supraponderali. În ciuda practic în concordanță avertizeaza cu privire la riscurile de a fi gras, ratele de obezitate continua să crească și, odată cu ele, ratele de boli coronariene si diabetul. Mulți dintre noi mănâncă dietele nesănătoase și cele mai multe dintre noi nu primesc suficient de aproape de exercițiu.

În afara acestor factori de stil de viata, otrăvitoare acumularea în organism poate duce la câștiguri în greutate. Otrăvuri construit în organism ar putea fi, de asemenea, responsabil pentru anumite tipuri de cancer, prelungit sindromul de oboseală și disfuncție sexuală.

Toxinele intra corpurile noastre într-o selecție de moduri.

Insecticide , antibiotice și hormoni sunt comune contaminanți în aprovizionarea cu alimente. Extrem de acide alimente depozitate în cutii de plastic pot fi supuse de a toxinelor din recipientul de percolare în conținutul; aceste substanțe chimice sunt deosebit de periculoase, deoarece corpurile noastre nu sunt echipate pentru a le elimina.

Toxinele sunt, de asemenea, în nostru de aprovizionare cu apă! Studiile au descoperit că în multe părți din NOI, apa potabilă nu este aproape la fel de pură și de sigur ca ne-ar prefera să se gândească. Oamenii care beau apă într-o zonă agricolă sunt deosebit de expuse riscului de apă-suportate de pesticide și alți contaminanți.

Hormoni și antibiotice hrană pentru animale sunt un alt pericol. Aceste animale sunt hrănite de aceste substanțe (și altele) pentru a asigura mai rapid, mai rapid maturitate și rezistența la boli; dar dezavantaj al acestor substanțe este că se termină în carne de vită, carne de pui și alte produse.

Din fericire, puteți detoxifierea tine și de a elimina aceste aditivi din sistem. Una dintre cele mai bine mai holistică moduri de a începe este de a începe consumul de certificate organic alimente; acest lucru este deosebit de important, cu produse și produse lactate. Unele fructe și legume absorbi toxinele mai ușor decât altele, astfel încât să fie sigur de a alege organice atunci când achiziționează verdeturi (spanac, varză, gulii, etc.), mere, căpșuni, bell și ardei și castraveți. Atunci când vă de orice fel de carne rosie, de pui sau alte produse din carne, verificați să vă asigurați că acestea sunt în mod natural ridicat de carne și nu mânca pielea. Pentru pește, încercați să evitați pește, care sunt mai sus pe lanțul alimentar, cum ar fi păstrăvul de mare (pesti carnivori au tendința de a absorbi mai multe toxine) si uita-te pentru cod și de alte pește alb.

Lichid de admisie, de asemenea, chestiuni; bea o mulțime de apă filtrată sau alte certificate organic băuturi.

(Visited 35 times, 1 visits today)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *