Apa. Cum Efectele de Imbatranire

De câte ori nu ați auzit – bea opt la zece pahare de apa de zi cu zi? Cât de des putem, de fapt, bea mai multa apa pura?

persoana de apă potabilă

Credeți că pe măsură ce citiți această pagină ești de deshidratare? Toți ne-am născut ca struguri, dar acum suntem de cotitură în stafide. Corpul tau a fost o dată mai mult de 70% apă și acum, dacă ești ca majoritatea Americanilor trecut de varsta de 40 de ani, ești norocos pentru a avea un nivel de hidratare mai mare de 60%. Organele de cele mai internați în vârstă sunt mai puțin de 50% apă.

Astăzi, Americanii consuma mai mult cafea și băuturi răcoritoare decât apa.

Aceste băuturi, împreună cu ceai și alcool, sunt diuretice și deshidratează organismul. Toate crema hidratanta din lume nu va restabili un aspect tineresc. Prin deshidratarea corpului sunt, de fapt trăgând de o sută de ori mai multă apă din pielea ta prin tractul urinar. Mult mai rău decât pielea de deshidratare, este deshidratarea organelor interne, ale țesutului conjunctiv și a creierului.

Aportul inadecvat de lichide și excesul de pierderea de apă poate perturba critică funcția celulelor. Cei mai mulți oameni experimenta acest nivel de hidratare toată ziua, aproape în fiecare zi. Apa este esențială pentru toate anabolic reparații funcții, și invers, deshidratare accelereaza procesul de imbatranire.

Un studiu de la Fred Hutchinson Research Center din Seattle au descoperit ca femeile care beau două pahare de apă pe zi au aproape de două ori riscul de cancer de colon decat femeile care beau patru pahare pe zi. Puținele femei care au băut opt sau mai multe pahare de apa pe zi au avut mai puțin de jumătate riscul de cei care au baut doar patru pahare. Asociația a crescut consumul de apă poate reduce, de asemenea, de risc și pentru alte tipuri de cancer. Într-un studiu, femeile care beau mai mult de apă au fost cu 80% mai puțin susceptibile de a dezvolta cancer de vezica decat femeile care beau cel mai puțin. Alte condiții care răspund de multe ori la apă a crescut de admisie includ reducerea de dureri de cap, dureri musculare, mahmureala, oboseala, constipatie, arsuri la stomac. Consumul suficient de apă va reduce, de asemenea, retenție de fluide și edem. Uneori este dificil pentru oameni să înțeleagă că o mulțime de apă potabilă, de fapt scade retentia de apa. Dacă vă oferi corpului tau cu cantitati mari de apa pura, acesta nu va avea de a reține apa în țesuturi, organism poate deveni semnificativ deshidratate înainte de a simți, de fapt sete. http://longevitatestildeviata.info

În dimineața, aveți un adevărat nevoie de apă, dar poate nu te simti. Pentru majoritatea oamenilor, primul lichid se consuma cafea, o băutură care suge apa din celulele noastre.

Încercați acest test: Înainte de a mânca sau bea nimic în dimineața, puteți savura vreo patru uncii de apă-nu mai mult. Veți fi surprins să văd că în două-trei minute gura ta va simți sete. Bea încă patru uncii și în două-trei minute, vă va fi sete din nou. Poate fi necesar să repetați acest lucru de șase sau mai multe ori înainte de a nu mai ești însetat. Adăugați la toate cele patru uncii de portii pe care le-ai consumat, și vă va descoperi corpul tau e adevărat metabolice nevoie de apă.

(Visited 39 times, 1 visits today)
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *